Sant Silvestre Bigues i Riells 2020

Sant Silvestre Bigues i Riells 2020

Inscripciones no activas

Datos básicos

  • Cuándo: Miércoles, 6 de enero de 2021 a las 21:00
  • Lugar: Bigues i Riells
  • Fechas de inscripción: Del 14/12/2020 a las 0:00 al 06/01/2021 a las 17:00

Tarifas

Importes con impuestos incluidos

Días
Horas
Minutos
Segundos

Contacto

SportMadness Tarragona
T: +34 650219706

Facebook

Más información

"CURSA VIRTUAL SANT SILVESTRE BIGUES I RIELLS 2020"

Finalment i després de trobar un format de carrera segur amb la situació de pandèmia de COVID-19, la tradicional cursa de la Sant Silvestre de Biegues i Riells es proposa en format virtual. L'Excm. Ajt de Bigues i Riells a través de la seva àrea d'esports fan una aposta per l'ESPORT SEGUR CONTRA LA COVID, amb l'objectiu de no perdre una cursa molt tradicional i arrelada en el municipi de Bigas i apostant per l'esport segur, una qüestió molt important en els temps que estem vivint. La carrera es realitzarà de manera diferent enguany per a complir amb la normativa vigent de seguretat. El format que es presenta és una cursa que pot participar tothom. El sistema és molt senzill, (veure pasos a seguir, al final d'aquest document) des del dia 26 de desembre a les 9.00 h fins al 6 de gener a les 21.00 h, els/les corredors/es podran fer una cursa de 7/8 km pel recorregut marcat que trobaran en inscriure's a l'esdeveniment, posteriorment hauran de pujar-la a l'APP Rockthesport virtual des del seu telèfon mòbil.

Aquest plantejament permet al corredor fer la cursa en el moment que li resulti més còmode, sempre dins de les dates i horari de carrera. L'única que ha de fer el corredor és donar-li al botó d'INICIAR CARRERA, que estarà disponible els dies de carrera assenyalats. Fins llavors podrà realitzar tants entrenaments com desitgi, que li permetran mesurar la seva marca i compartir-ho per les xarxes socials.

A més podreu compartir una imatge de la vostra cursa en les seves diverses xarxes xocials, etiquetant a l'Ajuntament de Bigues i Riells (@ajbiguesiriells) i a SportMadness (@Sportmadness_oficial).

Finalment, el preu d'inscripció de l'esdeveniment és GRATUIT!!

Recorregut:

MapaBigues.jpg

Enllaç del recorregut wikiloc AQUÍ 

Enllaç del recorregut Garmin AQUÍ 

PASSOS A SEGUIR 

  1. Inscripció a la pàgina web AQUÍ  
  2. Descarrega l'APP "RockTheSport Virtual" des de l'App Store iOS | Play Store ANDROID
  3. Posa el LOCALITZADOR que t'apareix en el justificant de la inscripció.
  4. Comencen els entrenaments, registres i possibilitat de compartir el recorregut i les marques.
  5. El divendres 26 de desembre a les 09.00 h comença la cursa i s'habilitarà en l'APP el botó INICIAR CARRERA (la carrera només la pots realitzar una vegada).
  6. La cursa serà participativa i es generarà una classificació per aquells que vulguin disputar-la.
  7. Recorda descarregar l'APP a iOS | ANDROID