Marxa de l'Aigua de Sant Magí 2021

Noticias

COMUNICAT D’AJORNAMENT PER L’ALT RISC D’INCENDIS

12/08/2021

 

Benvolgut participant, 

 

Ahir la Generalitat de Catalunya i el Procicat van aprovar un decret pel que, entre altres restriccions,  des del divendres dia 13 al dimarts dia 17 d’agost es cancel·len totes les activitats esportives al medi natural, el que fa que ens veiem obligats a ajornar la 4a Marxa de l’Aigua de Sant Magí. 

El risc d’incendis és altíssim i a més el recorregut passa per 5 municipis que es troben en nivell 3 del Pla Alfa. I tant pel decret com per responsabilitat amb la natura i el medi ambient, creiem que l’ajornament està del tot justificat.

La nostra proposta es d’ajornament, i hem sol.licitat el permís per poder-la realitzar el proper dissabte dia 11 de setembre, coincidint amb la Diada de Catalunya amb el mateix format..

De la mateixa manera que tornarem a obrir inscripcions per la nova data, els que ja esteu inscrits us servirà la mateixa inscripció, i els que pels motius que siguin no pugueu participar aquest dia us reintegrarem el preu de la inscripció.

Els inscrits que vulgueu sol.licitar la devolució ens heu d’enviar un mail a aadrenalina19@gmail.com adjuntant el justificant que vau rebre o indicant les vostres dades i el número de localitzador.

Esperem veure’ns el dia 11 de setembre.

 

**************

Estimado participante, 

 

Ayer la Generalitat de Catalunya y el Procicat aprobaron un decreto por el que, entre otras restricciones, desde el viernes día 13 y el martes día 17 de agosto se cancelan todas las actividades deportivas en el medio natural. lo que hace que nos veamos obligados a  aplazar la 4a Marxa de l’Aigua de Sant Magí. 

El riesgo de incendios es altísimo y además el recorrido pasa por 5 municipios que se encuentran en nivel 3 del Pla Alfa. Y tanto por el decreto como por responsabilidad con la naturaleza y el medio ambiente, creemos que el aplazamiento está totalmente justificado.

Nuestra propuesta es de aplazamiento, y hemos solicitado permiso para poderla realizar el próximo sábado día 11 de septiembre, coincidiendo con la Diada de Catalunya con el mismo formato.

De la misma manera que volveremos a abrir inscripciones  para la nueva fecha, los que ya estáis inscritos os servirá la inscripción que ya tenéis, y los que, por los motivos que sean, no podáis participar ese día, os reintegramos el precio de la inscripción. 

Los inscritos que queráis  solicitar la devolución nos tendréis que enviar un mail a aadrenalina19@gmail.com adjuntando el justificante que recibisteis o indicando vuestros datos y el número de localizador.

Esperamos veros el día 11 de septiembre


 

Club Excursionista Alliberadrenalina