La GRAN pedalada 2022

La GRAN pedalada 2022

Inscripciones no activas

Datos básicos

  • Cuándo: Desde el sábado, 12 de marzo de 2022 a las 10:00 hasta el domingo, 13 de marzo de 2022 a las 22:00
  • Lugar: Barcelona
  • Fechas de inscripción: Del 20/01/2022 a las 0:01 al 13/03/2022 a las 22:00

Tarifas

Días
Horas
Minutos
Segundos

Documentación

Bases I Condicions GranPedalada_2022

BASES SORTEIG PREMIS

Contacto

Associació En Bici Sense Edat
T: +34 661560960

Más información

La GRAN pedalada és la cursa solidària, inclusiva i no competitiva d’En Bici Sense Edat contra la soledat no volguda.

Des de l’entitat es vol sensibilitzar la societat sobre aquest aspecte de la realitat de moltes persones grans i persones amb mobilitat reduida. D’altra banda, volem incentivar els participants a realitzar alguna activitat saludable a l’aire lliure.

La segona edició de la Gran Pedalada se celebra de manera virtual el cap de setmana del 12 i 13 de març.

Enguany es vol aconseguir la fita de recórrer col·lectivament més de 8.000 #Kilòmetrescontralasoledat (la primera edició es va arribar als 7.770km!). Un any més, la solidaritat de les participants serveix per obtenir recursos econòmics que es destinen a oferir encara més passejos en tricicle per a persones en risc d’exclusió sociaL.

Participar es molt fàcil! Com fer-ho?

1. Inscriu-te a a participar i rebre el teu dorsal. Hi ha diverses opcions de col·laboració: “Ja som família”, “Avancem Juntes”, ” Passejada contra la soledat”, “Ets molt gran” i donacions que ens permetran oferir major quantitat de passejades i arribar a més persones grans.

2. Descarrega l’app STRAVA i suma’t al club ciclista d’En Bici Sense Edat. A través de l'app sumarem els #KilòmetrescontralaSoledat que farem entre totes!!

3. En qualsevol moment del cap de setmana dels dies 12 i 13 de marc entre les 10h i les 22h, sortiu a caminar, córrer o en bici : l'activitat que més t'agradi. Recorda que perquè puguem veure els km realitzats pels participants del grup és important tenir activa la funció de l'app de registrar el recorregut.

Totes les persones inscrites participen d’un sorteig de premis ben majos.

------

En Bici Sense Edat és una Associació sense afany de lucre que des de l'any 2016 treballa per millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de les persones grans i les persones amb mobilitat reduïda, mitjançant l'organització de passejades en tricicles elèctrics especialment adaptats conduïts per persones voluntàries.La seva missió és promoure l'envelliment actiu i el bon tracte a les persones grans, i té com a visió facilitar espais de creació de noves relacions intergeneracionals que lluitin contra l'aïllament i la solitud no desitjada.

La GRAN pedalada 2022