La GRAN pedalada

La GRAN pedalada

Inscripciones no activas

Datos básicos

  • Cuándo: Desde el sábado, 13 de marzo de 2021 a las 10:30 hasta el domingo, 14 de marzo de 2021 a las 23:00
  • Lugar: España
  • Fechas de inscripción: Del 08/02/2021 a las 0:01 al 14/03/2021 a las 22:00

Tarifas

Días
Horas
Minutos
Segundos

Documentación

BASES PEDALADA.docx

Contacto

En Bici Sense Edat
T: +34 661560960

Más información

Amb el lema "Avancem juntes contra la soledat no volguda", l'associació En Bici Sense Edat presenta la GRAN pedalada, una cursa solidària i inclusiva que té com a objectiu visibilitzar l'aïllament i la soledat no desitjada de les persones grans. Els fons recaptats gràcies a la solidaritat col·lectiva es destinaran a projectes que desenvolupa l'entitat.

La GRAN pedalada és la 1a carrera solidària d’En Bici Sense Edat contra la soledat no volguda. Des de l’entitat es vol sensibilitzar la societat sobre aquest aspecte de la realitat de moltes persones grans. D’altra banda, volem incentivar els participants a realitzar alguna activitat saludable a l’aire lliure i, gràcies a la solidaritat col·lectiva, poder obtenir recursos econòmics que es destinaran a oferir major quantitat de passejades amb els quals arribarem cada vegada a més persones en risc d’exclusió.

Amb motiu de la situació de la Covid-19, aquesta 1a edició de la GRAN pedalada es celebrarà virtualment. Des de les 10:00 del dissabte 13 de març i fins a les 22:00 del diumenge 14 de març, les persones participants podran fer de manera individual l’activitat que més els agradi (anar amb bici, caminar, córrer) i compartir l’experiència de manera col·lectiva.

Els i les participants poden triar entre dues modalitats de recorregut lliure durant el període de la carrera: 1 km a peu o 5 km corrent o en bicicleta, registrant-se a través d’una app esportiva de descàrrega gratuïta.

Participar es molt fàcil!

Com fer-ho?

  1. Us heu d’inscriure a traves d'aquesta pàgina web. Hi ha diverses opcions de col·laboració: "Ja som família", "Petita passejada", "Ets molt gran" i donacions.
  2. Descarregar-vos l’app gratuïta Strava
  3. Aquell cap de setmana, entre les 10h i les 22h sortiu a caminar, córrer o en bici). A través de l’app STRAVA, sumarem els quilòmetres que farem entre totes!!

Totes les persones inscrites participen d’un sorteig de premis ben majos.

INSCRIU-TE ARA i #AvancemJuntes contra la soledat no volguda


---

En Bici Sense Edat és una Associació sense afany de lucre que des de l'any 2016 treballa per millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de les persones grans i les persones amb mobilitat reduïda, mitjançant l'organització de passejades en tricicles elèctrics especialment adaptats conduïts per persones voluntàries.

La seva missió és promoure l'envelliment actiu i el bon tracte a les persones grans, i té com a visió facilitar espais de creació de noves relacions intergeneracionals que lluitin contra l'aïllament i la solitud no desitjada.

 

La GRAN pedalada